sábado, 9 de octubre de 2010

JSPV PRESENTA ELS SEUS PREMIS ARRELS DINS DELS ACTES DEL 9 D’OCTUBRE




Joves Socialistes vol reivindicar la nostra llengua i difondre la nostra cultura, història i tradicions a través de la creativitat de la militància.

María Cortés, secretària de Política Lingüística de JSPV, ha presentat la primera edició dels Premis Arrels, que tenen com objectiu difondre les tradicions del País Valencià a través de la participació en dues modalitats del concurs, una de reportatges periodístics, i altra de micro relats a través de la xarxa social Twitter. S’ha triat la data del 9 d’octubre per ser el dia de tots els valencians i valencianes.

En paraules de María Cortés: “Els premis Arrels són una iniciativa en defensa de la nostra llengua, cultura i històra, és per això que es va optar pel nom d’Arrels, fent honor als versos d’en Raimon “qui perd els orígens, perd la identitat”. Des de Joves Socialistes del País Valencià no volem perdre els nostres orígens i molt menys volem que ens furten la nostra identitat, com s’empenya l’actual govern valencià, amb l’eliminació del requisit lingüístic a les Administracions Públiques, amb la retallada del 39% de les ajudes al foment del valencià o amb els obstacles per a escolaritzar als alumnes en la nostra llengua.”

Després de la presentació dels premis, una delegació de membres de JSPV va acudir a la tradicional manifestació del 9 d’octubre que, organitzada per ACPV, reivindica els drets del poble valencià.

En els pròxims dies estaran disponibles les bases completes d'aquest concurs, perquè puguen ser consultades per totes aquelles persones que desitgen participar, a través de la web de Joves Socialistes: www.jspv.net

0 comentarios:

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | 100 Web Hosting